BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

3. Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi

3. Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresinde Erzincan’ın coğrafi işaretli lezzeti kesme kadayıf, meyve şurupları, Kemah tuzu ve tava leblebisi hem …

3. Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi
BurHOST

REKLAM ALANI
30.03.2022 12:16
36
A+
A-

3. Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresinde Erzincan’ın coğrafi işaretli lezzeti kesme kadayıf, meyve şurupları, Kemah tuzu ve tava leblebisi hem yurt içi hem de yurtdışından gelen katılımcıların beğenisine sunuldu.

Turizm Akademisyenleri Derneği ve üniversitelerin paydaşlığında 3. Kıtalararası Turizm Yönetimi Kongresi gerçekleştirildi.

Antalya’da düzenlenen kongreye, pandemi sonrası yüz yüze gerçekleştirilen ilk etkinliklerden olması nedeniyle ulusal ve uluslararası düzeyde önemli katılım gerçekleşti. İlk iki yılda çevrim içi ortamda düzenlenen ve bu yıl rekor sayıdaki katılımcı sayısı ile gerçekleştirilen etkinliğin yabancı katılımcı sayısı dikkate alındığında uluslararası alanda dünyanın sayılı kongrelerinden bir tanesi haline geldi.

Kongreye Türkiye’den 230, yurt dışından 293 olmak üzere toplamda 523 akademisyen yaptıkları araştırmalarıyla katılırken, Türkiye’den 65 yurt dışından ise 113 üniversiteden katkı sunuldu.

Yüz yüze, çevrim içi ve karma yöntemle gerçekleştirilen akademik bildiri sunumları, dünyanın dört bir tarafından gelen davetli konuşmacıları ile alanın dünyada önde gelen dergilerinin editörlerinin panelleri ve workshoplar ile tam bir bilim şölenine dönüştü.

Kongrede, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 41 paydaş üniversite arasında yer aldı. Kongre organizasyon komitesinde yer alan Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Necibe Şen, Binali Yıldırım Üniversitesini temsilen etkinliğe katıldı. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erkan Güneş, öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Yener Silahşör ve Öğr. Gör. Özkan Usullu organizasyon komitesine verdikleri destekler ile kongreye katkı sağladı.

Etkinliğin turizm alanında gerçekleşmiş olması sayesinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel lezzetler ve ürünler konferans katılımcılarına tanıtılma imkanı sağladı.

Bu noktada Dr. Öğr. Üyesi Necibe Şen tarafından Erzincan’ın coğrafi işaretli lezzeti kesme kadayıf, meyve şurupları, Kemah tuzu ve tava leblebisi hem yurt içi hem de yurtdışından gelen katılımcıların beğenisine sunuldu.

Tadım sonrası kongre katılımcılarının beğenilerini kazanan ürünler ulusal ve uluslararası düzeyde Erzincan’ın tanıtımına katkı sağladı.

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.