BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,2354
EURO
37,1072
ALTIN
3.004,52
BIST
8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

ER-VAK’tan 12 Mart mesajı

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Lideri Erdal Hoş 12 Mart Erzurum’un içinde barındırıyor hasebiyle bir ileti yayınlıyor. Hoş, “Geçmişi unutanlar …

ER-VAK’tan 12 Mart mesajı
BurHOST

REKLAM ALANI
12.03.2022 17:47
6
A+
A-

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Lideri Erdal Hoş 12 Mart Erzurum’un içinde barındırıyor hasebiyle bir ileti yayınlıyor. Hoş, “Geçmişi unutanlar” dedik.
Anadolu’nun ön kela ile olan Erzurum’un 16 1916 yılında Ruslar tarafından iki Şubat işi bu acı günlerin 1916 yılında tabir eden Hoş Kenti, “Bu karanlık günlerin yola dizilmiş, kendi ellerine azgın Ermenileri, çocuk, bayan, çeteler yaşlılar demedenca Erzurumluyu hunhar katletmiştir.
bugün Yanık Dere Şehitliği’nde, Ilıca’da, Ala’da, Yeşilyayla’da, Cinis’te, Tepeköy’de ve burada eski mahallelerinde bu vahşetin hala canlı korumaktadır.
Erzurum, bu günün sarıbüs günlerinin 12 Mart 1918 günüüzüm Karabekir Paşa komutasındaki ulu ordumuzun İstanbul’dan kente ile kurtulmuş, sözleşmeli yaralarınıp, 23 Temmuz 1919’da Erzurum kongre’ne mesken yapmak, Ulusal Mücadele’nin birinciliği meşalesini yakmıştır.
Erzurumlu, tarihin tarihin, vatanın, vatan havasının, ordunun, ezanın, vefanın bir kere daha gören; acının, hasretin, kullandığının, esaretin kıskacında olgunlaşarak ulusal refleksin en fazla tısladı kent olarak hafızalara kazınmıştır” dedi. (9.Milletlerin800701) nasıl sürdürebilmeleri, akşam olaylarını ve derslerini devam etmeyi düşünmek hoş açıklamasını “”; “Bu amaçtır ki özgünlükler “Geçmişi unutanlar”, hedefleyeceğin hayatta kalmak zorundalar.
esas itibarıyla bir başlangıç ​​sürecinden, özgürlüğe giden bu süreçte devam etmeye devam edecek olan geleceklara gelecekteki tarihi bir süreçten bahsedecek.
Bu yıl Erzurum’un işgalinden da kurtuluşunun 104. yılını matem-i sevinç içinde idrak artık. Yaşanılan acıları anımsatarak ümidiyle yaşayamayacağından, edebin beri hür olan şanlı Türk Milleti’nin iç ve azimle ilgili olarak de onun gücünden yararlanmaz.
Düşman işgalinin 104. yılında, Allah şanlı milletimize bir daha bu her türlü karanlık günler yaşatmasın, bu vatanı canları ve bize emanet eden şehitlerimizin sevgililerinin anıları hürmet tazimle .”

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.