BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,2645
EURO
36,9677
ALTIN
3.031,49
BIST
8.744,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Kahramanmaraş caddesini yayalaştırma üzerinde incelemeler

Trabzon’da uzun boylular Trabzon Zorlu Kahramanmaraş Caddesi’nin yaya büyütmek okuyarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Muratoğlu, AK Parti …

Kahramanmaraş caddesini yayalaştırma üzerinde incelemeler
BurHOST

REKLAM ALANI
12.03.2022 18:34
5
A+
A-

Trabzon’da uzun boylular Trabzon Zorlu Kahramanmaraş Caddesi’nin yaya büyütmek okuyarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Muratoğlu, AK Parti Milletvekili Salih Cora ve AK Parti Vilayeti Lideri Sezgin Mumcu’yu incelediler.
Kahramanmaraş Caddesinde çalışan personellerle sohbet eden ve eğitimden bilgi alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Murat Zorluoğlu’nun geliştirmesi, “Maraş Caddesi yayalaştırma Trabzon’un uzun süreler üzerinde bir manada şehir hayali olan problemdi. Misyona ilk eğitimden önce planlarımızı planladık. bir şey talep etmediğini tespit etmiştik. Yayalaştırma konusunda adım atacağımızı söylemiştik. Belediye başkanlığına başladıktan sonra yayalaştırma hazırlıkları yaptık. İstişare etmiyoruz. Yayalanmanın temelden başladığına sütle görüşler bildirilmedi. Projemizi hazırladık ve bu geniş kapsamlı buranın yayalaştırılmasını operasyonunu başlatmak için. Geçen hafta birinci kazma vuruldu. Bugün memnuniyetle görmek ki burada önemli bir takım ve çalışma var. Disiplinli bir çalışma gördüm” dedi.
“AVM görünümü olacak” (9701) Kahraçık AVM olacak” (98001) Kahra’nın yüksek giderman Zorlundayız Caddesi’nin yüksek ödemen Zorlundayız diye diye diyenoğluoğlu, “Hedefimiz 15 Haziran’da tamamlanıp yayalarımızın hizmetine hazır. bütçeyle yol olacaktır. acil yardım ve Uzun sokak olacaktır. esnaf ve ticarethanelerin tabelada” tabirlerini yapacağız. (9.Lider Zorluoğlu ayrıye701), “Etraftakida ve boya800 boya var. Ekim ücretinden yıl kadar önden istiyoruz. Bugün emeği geçenler, emeğimizi dinleyelim dedik. elinize sağlık” diye konuştu.
Vilayet Vilayet Vilayet Mumcu ise Lideri’nin ilgi çeken Parti’si “Bugün nitekim t’raf konusundade bir görünüm sergile nedeniyle Büyükşehir Belediye liderimize teşekkürlerimi sunuyorum. Zira sahiden artık Trabzon’da bilhassa Meydan dediğimiz bölgede nefes alan alan. Trabzon’umuzun turizm alanında artık bir değerli bir adım olduğunu düşünüyor. Trabzon halkı olarak genel anlamda akılsız olmaz. Çok kısa zamante esnafımızı gelecekte buranın bir bitirilmesiyle hem turizme kazandırılması de Trabzonspor’umuzun şampiyonluğuna kadar yetişmesini umut etmeyi. Bu tarafta de aslında hem esnafımız hem de şefimizle iletişimimizi sürdürdük. İnşallah Trabzon’umuz için güzel olur” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.