BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,5424
EURO
36,0063
ALTIN
3.006,41
BIST
9.549,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
10°C
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
11°C
Salı Çok Bulutlu
12°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
13°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
14°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

MSM’de bir ayda 80 kursiyer eğitim aldı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün vizyon projelerinden biri olan Mutfak Sanatları Merkezi (MSM) Akademi ile hem Düzce’nin hem de …

MSM’de bir ayda 80 kursiyer eğitim aldı
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 15:16
7
A+
A-

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün vizyon projelerinden biri olan Mutfak Sanatları Merkezi (MSM) Akademi ile hem Düzce’nin hem de uluslararası mutfak kültürü öğretilmeye devam ediyor. Bir ay içerisinde 80 kursiyere eğitim ve sertifika verildi.

Düzce’nin gastronomi kenti olması için Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün çabalarıyla açılan MSM’nin eğitim kolu olan MSM Akademi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Düzce’nin önemli aşçılarının yanı sıra alanlarında uzman aşçılar da ağırlanarak Düzceli yemekseverlerle buluşturuluyor. Ücretsiz olarak verilen yemek atölyelerinde bir ay içinde 80 kursiyer katıldı. Öte yandan eğitimlere katılanlara Başkan Özlü’nün imzasının bulunduğu katılım sertifikası veriliyor.

Uluslararası mutfak sanatları anlatıldı

Düzce MSM Akademinin son konuğu ise Gastronomi Uzmanı Berker Aktepe oldu. Genç yaşına rağmen özellikle uluslararası mutfak sanatlarında kendini geliştiren Aktepe, kursiyerleriyle Fransız mutfağının lezzetli tatlılarından Vol-au-Vent tatlısı ve İtalyanların dünyaca ünlü Ravioli yemeğini yaptı. Yemeklerin bütün püf noktalarını anlatan Gastronomi Uzmanı Aktepe, mutfak ve sunum konusunda da önemli bilgileri paylaştı. Kursiyerler yemek yapmanın yanı sıra tabaklamayı da öğrendi.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.