BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,2907
EURO
37,1941
ALTIN
2.979,92
BIST
9.052,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Koşucular, Alanya’nın en güzel noktalarından geçecek

Her yıl katılımcılara unutulmaz bir yarış deneyimi sunan Merrell Alanya Ultra Trail için heyecan katlanarak artıyor. Sporculara dört farklı …

Koşucular, Alanya’nın en güzel noktalarından geçecek
BurHOST

REKLAM ALANI
29.03.2022 12:46
8
A+
A-

Her yıl katılımcılara unutulmaz bir yarış deneyimi sunan Merrell Alanya Ultra Trail için heyecan katlanarak artıyor. Sporculara dört farklı parkurda yarışma deneyimi sunacak organizasyonda koşucular bir kez daha yörüklerin izinde, dört mevsimi yaşayacaklar.

Alanya sahil şeridindeki İskele Meydanı’nda yarışlara başlayacak olan sporcular, muz bahçelerini ve Toroslar’ın tarihi patikalarını geride bıraktıktan sonra Tarihi Alanya Kalesi’nin surlarını kat edecek. Bu noktada daha serin havayı ve kalenin zirvesini görecek olan sporcular, tekrar İskele Meydanı’na ulaşmak için tempolarını artıracaklar. Ultra atletler, bitişten hemen önce Tarihi Alanya Tersanesi’nin içinden de geçecek.

Selçuklu İmparatorluğu, Karamanoğulları ve Alaiye Beylikleri, Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti dönemlerinin hepsinde ülkenin en önemli gemi yapım ve tamirat noktalarından biri olan Alanya Tersanesi, koşucuları tarihi bir yolculuğa çıkaracak.

2 Nisan 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek organizasyonda sporcuların katılabileceği yarışların mesafeleri ise şu şekilde olacak:

Merrell Alanya Ultra Trail (76 km)

Taurus Mountain Marathon (48 km)

Keykubat Mountain Run (28 km)

Alaiye Short Trail (17 km)

Yörüklerin rotalarını hatırlatan yarış

Akdeniz Bölgesi yörüklerinin tarihi rotalarını koşuculara deneyimleten Merrell Alanya Ultra Trail; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Antalya Valiliği, T.C. Alanya Kaymakamlığı, T.C. Alanya Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’ndan kurumsal destek alacak.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.