BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Alanya Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu izleyiciyle buluştu

Alanya Belediye Tiyatrosu 61. oyunu ‘Kadınlar Filler Ve Saireler’ ile izleyici karşısına çıktı. Kara komedi türündeki oyun, kapalı gişe oynandı …

Alanya Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu izleyiciyle buluştu
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 16:46
16
A+
A-

Alanya Belediye Tiyatrosu 61. oyunu ‘Kadınlar Filler Ve Saireler’ ile izleyici karşısına çıktı. Kara komedi türündeki oyun, kapalı gişe oynandı.

Kuruluşundan bu yana 60 farklı oyunla 600’den fazla temsil yaparak 130 bin seyirciye ulaşan Alanya Belediye Tiyatrosu, 61. oyunu “Kadınlar Filler Ve Saireler” ile prömiyer yaparak izleyici karşısına çıktı. Hayatın akışında savrulan üç kadının hayatını kara komedi türünde ele alan hikayesiyle izleyicileri güldürürken düşündüren oyun Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncularının performansıyla, ayakta alkışlandı.

“Üç yabancı kadının hayatı işlendi”

Komşu oldukları halde birbirine yabancı üç kadının komik ve trajik varoluş mücadelesini konu alan oyun, kadınların erkeklerle ve yaşamla baş etme yöntemlerini mizahi ve vurucu bir dille izleyiciye aktardı. 2 perdeden oluşan 90 dakikalık oyun 25 Mart’ta prömiyer, 26-27 Mart’ta ise halka açık olarak sahnelendi. Oyun 27 Mart Pazar günü Dünya Tiyatro Günü’nde ücretsiz olarak izleyiciyle buluştu.

“Bizim tek motivasyonumuz seyirci”

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, “Bu güzel oyunun ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Performanslarından dolayı ekip arkadaşlarıma da tebriklerimi sunuyorum. Bizim tek ve en büyük motivasyon kaynağımız seyircilerimize ise ayrı bir parantez açarak teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız. İyi ki buradasınız” dedi.

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.