BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Anadolu Yıldızlar Ligi Erkek ve Kız Basketbol Grup Müsabakaları Hakkari’de başladı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın startıyla Anadolu Yıldızlar Ligi Erkek ve Kız Basketbol Grup Müsabakaları başladı …

Anadolu Yıldızlar Ligi Erkek ve Kız Basketbol Grup Müsabakaları Hakkari’de başladı
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 13:17
6
A+
A-

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın startıyla Anadolu Yıldızlar Ligi Erkek ve Kız Basketbol Grup Müsabakaları başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda başlayan müsabakalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Programa Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Mustafa Berat Kasımoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Sabri Demir, Basketbol İl Temsilcisi Yakup Aktaş, sporcular ile antrenörler katıldı. 30 Mart’ta sona erecek müsabakalarda Hakkari, Şırnak, Siirt, Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep ve Kilis illerinden 180 sporcu mücadele edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, 81 ilde birçok branşta sporu tabana yaymak, daha çok müsabaka yapılmasını sağlamak, kulüplere ve mili takımlara sporcu yetiştirme ve kazandırma amacında olduklarını belirterek, “Bu yıl ilimize 8 farklı branşta grup müsabakaları verildi. Bunlardan bir tanesi de bugün ev sahipliği yaptığımız basketbol branşıdır. 3 gün sürecek olan müsabakalara 9 ilden 180 sporcu katılımı sağladı. Birbirinden güzel müsabakalar izleyeceğiz. Burada kazanan, ülkemizin gençliği ve sporu olacak” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından maçlar başladı.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.