BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,0311
EURO
37,9484
ALTIN
2.801,96
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Antalyaspor Ekşili Gençlik Kütüphanesi açıldı

Antalyaspor ve Antalya Genç İş İnsanları Derneği’nin (ANTGİAD) işbirliği ile Döşemealtı ilçesinin Ekşili Mahallesi’nde kurulumu tamamlanan …

Antalyaspor Ekşili Gençlik Kütüphanesi açıldı
BurHOST

REKLAM ALANI
29.03.2022 16:21
7
A+
A-

Antalyaspor ve Antalya Genç İş İnsanları Derneği’nin (ANTGİAD) işbirliği ile Döşemealtı ilçesinin Ekşili Mahallesi’nde kurulumu tamamlanan kütüphane bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ekşili Gençlik Kütüphanesi’nin açılış törenine Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Av. Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Antalyaspor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri, U19 takımı teknik heyet ve futbolcuları, ANTGİAD Başkanı Osman Sert ve yönetim kurulu üyeleri, Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Ekşili Mahallesi Muhtarı İbrahim Aldemir ile Ekşili mahallesi sakinleri katıldı.

“Heyecan verici proje”

Açılış töreninde konuşan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karataş ve Ekşili Mahallesi Muhtarı İbrahim Aldemir, bu anlamlı hizmeti gerçekleştiren Antalyaspor A.Ş. ile ANTGİAD’a teşekkür etti. ANTGİAD Başkanı Osman Sert, Antalyaspor A.Ş. ile birlikte gerçekleştirdikleri Ekşili Gençlik Kütüphanesi’nin yapımını heyecan verici bir proje olarak karşıladıklarını ve bitene kadar da hiç eksilmeyen heyecanla çalıştıklarını dile getirdi.

“Yeni projeler yolda”

Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin, Ekşili Mahallesi’ne kurulacak bu kütüphanenin yapımı için teklif geldiğinde büyük bir heyecanla harekete geçtiklerini belirterek, “Benim de çocukluğumun bir bölümü bu mahallede geçti. Hatta baraj göletinin inşaatında çalışmışlığım vardır. Antalyaspor olarak özellikle gençler için hazırladığımız başka projeler de var. Aynı heyecan ve istekleri o projeleri de sırasıyla gerçekleştireceğiz” dedi.

“Her kitap bir alimdir”

Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin ise Ekşili Mahallesi gençlerini binlerce kitapla buluşturan Antalyaspor ve ANTGİAD’a teşekkür ederek, “Her kitap bir alimdir. Bu kütüphanedeki 2 bin kitabı okuyacak olanlar birer alimdir. Ülke olarak okuyan, öğrenmek isteyen bir gençlik hedefimiz var. Bu kütüphane, ülkemizin bu hedefleri doğrultusunda atılmış önemli adımlarından biridir” diye konuştu.

REKLAM ALANI

“Gönüllüler çalışacak”

Açılış kurdelesi kesildikten sonra kütüphane gezildi. Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, kütüphanedeki incelemesinin ardından mahalle muhtarı İbrahim Aldemir’e, kütüphanede her gün mahalle sakinlerinden birinin gönüllü olarak görev almasını gerektiğini söyledi.

REKLAM ALANI

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.