BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

ANTGİAD ve Kepez Belediyesi iş birliği ile tiyatro oyunu

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ve Kepez Belediyesi işbirliği ile “Teftiş-i Temaşa” tiyatro oyunu izleyici ile buluştu. Erdem Beyazıt …

ANTGİAD ve Kepez Belediyesi iş birliği ile tiyatro oyunu
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 13:51
6
A+
A-

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ve Kepez Belediyesi işbirliği ile “Teftiş-i Temaşa” tiyatro oyunu izleyici ile buluştu. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelenen oyuna Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, dernek üyeleri ve tiyatroseverler katıldı.

“ANTGİAD kenti sanat ile buluşturuyor”

Ayşe Sinem Korola ve Çağdaş Çobanoğlu tarafından yazılan ve yönetilen oyunu izleyiciyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, zor günlerden geçen üyelerinin ve vatandaşların bir nebze moral bulması için böyle bir çalışmaya imza attıklarını dile getirdi. Antalya’nın bir sivil toplum kuruluşu olarak ekonominin sanat olmadan ilerleyemeyeceğini düşündüklerini ifade eden Sert, “Bir kentte sanat ilerlemeden ne kültürel gelişim ne de ekonomik gelişim sağlanabilir. Bunun için şimdi bu oyunu diğer ilçelerimize de taşıyarak ne kadar çok vatandaşımızı buluşturabilirsek o kadar iyi olacaktır” dedi.

“Umuyorum bu çalışmayı farklı yerlerde devam ettirebiliriz”

Projeyi Kepez Belediyesi ile işbirliğinde yürüttüklerini ifade eden Başkan Osman Sert, “Teftiş-i Temaşa oyunu, ANTGİAD olarak desteklediğimiz Antre Sahne’nin bir oyunu. Kepez Belediyemiz ile bu oyuna verdiğimiz desteğimizi konuştuğumuzda bizlere Erdem Beyazıt Kültür Merkezi Salonu’nda oyunu sahnelemek için destek verdiler. Umuyorum bu çalışmayı farklı yerlerde devam ettirebiliriz” diye konuştu.

Şehrimizin güzide sanat topluluklarını misafir etmemize destek olan Antalya Genç İş İnsanları (ANTGİAD) ile bir projede daha işbirliğinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, Başkan Osman Sert’e ve nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.

REKLAM ALANI

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.