BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Aydın polisinin 1 haftalık karnesi göz doldurdu

Vatandaşların güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam eden Aydın polisinin son 1 haftalık karnesi göz doldurdu. Suçlulara göz açtırmayan …

Aydın polisinin 1 haftalık karnesi göz doldurdu
BurHOST

REKLAM ALANI
30.03.2022 20:41
6
A+
A-

Vatandaşların güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam eden Aydın polisinin son 1 haftalık karnesi göz doldurdu. Suçlulara göz açtırmayan asayiş ekipleri 1 hafta içerisinde çeşitli suçlardan aranan 73 şahsı yakaladı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, aralarında silahla yağma, kasten yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan 24 yıl, 15 yıl ve 13 yıl cezası olan şahısların da bulunduğu toplam 73 aranan şahıs yakalandı. 3’ü suçüstü olmak üzere 11 hırsızlık şüphelisi de yakalanırken, bu şahısların karıştığı 35 hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Fuhuşla mücadele çerçevesinde 4 farklı adrese operasyon düzenlenirken, fuhuş yaptığı tespit edilen 9 şahıs yakalandı. fuhuş yapıldığı tespit edilen 3 ev ise mühürlendi. Ayrıca kumar oynadığı tespit edilen 6 şahsa 7 bin 276 TL idari para cezası uygulanırken, işyeri sahibi hakkında da adli işlem yapıldı.

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.