BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Bilal Soykan: “Bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz”

Akyazı Yeşilay Temsilciliği ve SUBÜ Genç Yeşilay tarafından düzenlenen ‘Yeşilay Elçileri Projesi’ etkinliğine katılan Akyazı Belediye Başkanı …

Bilal Soykan: “Bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz”
BurHOST

REKLAM ALANI
30.03.2022 18:11
9
A+
A-

Akyazı Yeşilay Temsilciliği ve SUBÜ Genç Yeşilay tarafından düzenlenen ‘Yeşilay Elçileri Projesi’ etkinliğine katılan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Halkımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması için bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Akyazı Yeşilay Temsilciliği ve SUBÜ Genç Yeşilay tarafından Yeşilay Elçileri Projesi’ etkinliği düzenlendi. İlçe merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Soykan’ın yanı sıra Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fehmi Talay, İlçe Jandarma Komutanı Semih Gümüşbaş, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Ali Özer ve Mehmet Öztürk katıldı. Etkinlik çerçevesinde Yeşilay’ın Gazi Süleyman Paşa Camisi önünde açtığı standı ziyaret eden heyet, sonrasında ilçedeki esnafa bağımlılıklarla mücadele konusunda bilgilendirmede bulundu.

“Hep birlikte bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz”

Akyazı Yeşilay Temsilcisi Arif Kamil Bostan ve SUBÜ Genç Yeşilay üyesi öğrencilere gerçekleştirdikleri etkinlik için teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Gençlerimizi ve tüm toplumumuzu kötü alışkanlıklarla bağımlılıklardan kurtarmak hepimizin görevi. Yeşilay bağımlılıkla mücadele anlamında vatandaşlarımıza büyük hizmetler sunan bir kuruluş. Bugün Akyazı’mızda gerçekleştirilen bu etkinlikte de esnafımızın bağımlılıklar hakkında bilgi düzeylerinin arttırılması ve onların vasıtasıyla toplumsal farkındalık oluşturma hedeflenmiştir. Bizler de kaymakamımız ve protokol üyelerimiz ile birlikte Yeşilay gönüllülerimize destek olduk. Halkımızın ve gençlerimizin tüm zararlı alışkanlıklardan korunması için hep birlikte bağımlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı Yeşilay elçisi olmaya davet ediyoruz” dedi.

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.