BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Çocuklarının gözü önünde eşini darp eden koca, eşini suçladı

İzmir’in Aliağa ilçesinde İran uyruklu eşi Khadijeh Khodajou’yu (25) iki çocuğunun gözleri önünde kendisini darp edip, bıçaklayan eşi T.Y. (27 …

Çocuklarının gözü önünde eşini darp eden koca, eşini suçladı
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 12:16
17
A+
A-

İzmir’in Aliağa ilçesinde İran uyruklu eşi Khadijeh Khodajou’yu (25) iki çocuğunun gözleri önünde kendisini darp edip, bıçaklayan eşi T.Y. (27) hakkında, Khodajou’nun şikayetini geri çekmesinin ardından tahliye kararı verildi. İlk kez hakim karşısına çıkan T.Y., “Eşim önce sehpa ile daha sonra mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla bana saldırdı. Ben elini tutmaya çalıştım” dedi.

İzmir’in Aliağa ilçesi, Kazımdirik Mahallesinde yaşayan T.Y. ile eşi Khadijeh Khodajou arasında 18 Eylül 2021’de saat 19.30 sıralarında evde tartışma çıktı. T.Y., 1’i engelli 2 çocuğunun gözü önünde Khodajou’yu dövüp, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. T.Y., balkona kaçan eşinin peşinden giderek, burada da başına sehpayla vurdu. Komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Khodajou, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gözaltına alınan T.Y. ise tutuklandı. Khodajou’nun dövüldüğü anlar ise komşuları tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Yürütülen soruşturmanın ardından T.Y. hakkında ’eşe karşı silahla kasten yaralama’ suçundan dava açıldı. T.Y. hakkında hazırlanan iddianameyi inceleyen Aliağa 2. Asliye Ceza Mahkemesi, ’görevsizlik’ kararı vererek olayın ’eşi kasten öldürmeye teşebbüs’ suçu çerçevesinde değerlendirip, dosyayı Karşıyaka Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesine gönderdi. Görevsizlik kararını inceleyen Karşıyaka 2. Ağır Ceza Mahkemesi, dosyayı kabul etti. Dosya ağır ceza mahkemesinde kabul edildikten sonra Khodajou, sanık eşi T.Y. hakkındaki şikayetini geri çekti.

Khodajou’nun şikayetini geri çekmesinin ardından T.Y.’nin geçtiğimiz günlerde tahliye kararı verildiği öğrenildi. Ancak farklı bir suçtan cezası olduğu için tutuklu olan T.Y., bugün Karşıyaka 2. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. T.Y. davaya SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) ile katılırken, taraf avukatları salonda hazır bulundu. Mahkeme başkanı tarafından okunan iddianamenin ardından T.Y.’ye söz verildi. Khodajou’yu yaralamadığını savunan T.Y., “Ben eşimi yaralamadım. Eşim önce sehpa ile daha sonra mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla bana saldırdı. Ben elini tutmaya çalıştım. Bu sırada başını duvarlara vurdu. Kendisini yaralamadım” dedi.

T.Y.’nin ardından ifade veren tanık N.G., “Sanığı hiç tanımıyorum. Olay günü balkonda yaşananları gördüm. Erkek şahsın kadına vurup balkondan atmaya çalışıyordu. Daha sonra etraftakiler yukarı çıkıp kadını adamın elinden aldılar” diye konuştu.

Mahkeme başkanı, Khodajou’nun şikayetini geri çekmeye yönelik olan dilekçesini okudu. Mahkeme heyeti, suçun niteliğinin değişmesi sebebiyle T.Y.’ye ek savunma için yeniden söz verdi. Bir önceki savunmasını tekrar eden T.Y., duruşmalardan bağışık tutulma talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, dinlenmeyen tanıkların dinlenmesine ve sanığın duruşmalardan bağışık tutulmasına karar vererek davayı erteledi.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.