BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Erzincan’a yaz geliyor hava sıcaklığı 20 dereceyi bulacak

Doğu Anadolu Bölgesinde sıcaklıklar 7 ila 10 derece arasında artacak. Su baskını ve çığ tehlikesine yönelik uyarıda bulunuldu. Meteoroloji 12 …

Erzincan’a yaz geliyor hava sıcaklığı 20 dereceyi bulacak
BurHOST

REKLAM ALANI
29.03.2022 10:26
9
A+
A-

Doğu Anadolu Bölgesinde sıcaklıklar 7 ila 10 derece arasında artacak. Su baskını ve çığ tehlikesine yönelik uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmeye göre, bölge genelinde hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi görülecek.

Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgâr kuzeybatı yönlerden zaman zaman orta kuvvette esecek.

“Su baskını ve çığ uyarısı”

Meteorolojiden yapılan uyarıda Doğu Anadolu Bölgesinde sıcaklıkların 7 ila 10 derece arasında artacağı kaydedilerek, “Hava sıcaklıklarının bugünden itibaren bölge genelinde (Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Bayburt, Tunceli) artmaya başlayarak önümüzdeki hafta başına kadar hissedilir derecede (7 ila 10 derece) yükselmesi ve mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Sıcaklıklardaki yükselişe bağlı olarak yüksek kar örtüsünün olduğu yerlerde kar erimeleri sebebiyle meydana gelmesi muhtemel heyelan, çığ riski ile su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.” denildi.

İl merkezlerinde bu hafta içerisinde görülecek en yüksek sıcaklıkların şu şekilde olması bekleniyor:

Erzincan 20, Erzurum 12, Kars 16, Ağrı 15, Iğdır 24, Bayburt 18, Ardahan 13 derece.

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.