BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Evlilik okulu ikinci mezunlarını verdi

UŞAK (İHA) – Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) bünyesindeki Evlilik Okulunun ikinci mezunlarına …

Evlilik okulu ikinci mezunlarını verdi
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 12:11
7
A+
A-

UŞAK (İHA) – Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) bünyesindeki Evlilik Okulunun ikinci mezunlarına sertifikalarını takdim etti.

Uşak Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) bünyesindeki Evlilik Okulu ikinci mezunlarını verdi. Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimleri başarılı bir şekilde tamamlayan çiftler sertifikalarını aldı. Ailenin toplumun en temel yapı taşı olduğunu vurgulayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, eğitimlerini başarı ile tamamlayan çiftleri tebrik etti.

“Aile Her Şeyin temeli”

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da konuyla ilgili yaptığı açıklamada 2022 Yılı’nın Aile Yılı ilan edildiğini hatırlatarak, “Bizler de UKAMER ile birlikte bir evlilik okulu etkinliği organize ettik. İlimizdeki Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz ve Sağlık Müdürlüğümüz bünyesindeki arkadaşlarımız; kendilerine uzun, hayırlı, bereketli bir evlilik geçirmeleri için çeşitli eğitimler de verdiler. Bu vesileyle genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Güzel bir evlilik hayatlarının olmasını temenni ediyorum. Gerçekten aile her şeyin temeli. Biz de belediyemizce, hem evli çiftlerimizi daha fazla bilinçlendirmek hem de bunu keyifli hale getirebilmek için böyle bir kamp programı tertip ettik. Valiliğimizce ilan edilen Aile Yılı dolayısıyla ailelerimize yönelik etkinliklerimizi sıklaştıracağız ve evlilik okulu etkinliğimizin de faaliyetlerini sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Sertifika törenine Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi, UKAMER Başkanı İlknur Ertuğrul katıldı.

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.