BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

“Ezber Bozan Z’ler” temalı Paraşüt Kariyer Fuarı başladı

Her yıl geleneksel olarak Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Sportif Faaliyetler Direktörlüğü Kariyer, Gelişim ve …

“Ezber Bozan Z’ler” temalı Paraşüt Kariyer Fuarı başladı
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 18:36
13
A+
A-

Her yıl geleneksel olarak Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Sportif Faaliyetler Direktörlüğü Kariyer, Gelişim ve Mezun İlişkileri Ofisi tarafından düzenlenen KTO Karatay Üniversitesi Paraşüt Kariyer Fuarı, bu yıl Z kuşağına özel oturumlarla “Ezber Bozan Z’ler” temasıyla başladı.

Fuarın açılış töreninde konuşan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, Z kuşağının önceliklerini ele alan fuar içeriği hakkında bilgi vererek; “Dijital yayıncılıktan e-ticarete, psikolojiden enerji verimliliğine, lojistikten e-spora, kişisel iletişimden kurumsal iletişime, deneyimsel mülakat simülasyonundan pazarlamaya birçok konu başlığında konuklarımızı ağırlayacağız. Fuar boyunca 39 fiziki, 23 online olmak üzere toplam 62 seminer düzenleyeceğiz. Özel sektör ile kamudan 20’ye yakın kuruluşumuz da kampüsümüzde stant açarak öğrencilerimizle staj ve iş imkanları konusunda görüşmeler yapacak” dedi.

Z kuşağını iyi anlayarak ve onlara destek olarak, ülkemizin gelişmesine pozitif yönde katkıda bulunulacağını belirten Prof. Dr. Ortaç, “Dijital dünyanın bütün unsurlarından yararlanılan atölyelerimizde, ülkemizin birbirinden değerli firmalarından CEO, yönetici ve alanında uzman isimleri KTO Karataylı öğrencilerimizle bir araya getiriyoruz. Fuarda, çok değerli tecrübe paylaşımlarının olacağını düşünüyorum. Multidisipliner ve interdisipliner olarak gerçekleşen fuarımızda online ve yüz yüze gerçekleşecek atölyelerimizin ardından üniversitemizde kurulan ‘Karatay Forum’ ile öğrencilerimizin fikirlerini tartışacakları bir platform olacak” şeklide konuştu.

Paraşüt Kariyer Fuarı, 01 Nisan 2022 Cuma gününe kadar devam edecek.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.