BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Gümüşhane Lisesinin bahçesine 16 selvi ağacı dikildi

Gümüşhane’nin en eski okullarından birisi olan Gümüşhane Lisesinin yeni binasının bahçesine tarihteki 16 büyük Türk devletini temsil eden selvi …

Gümüşhane Lisesinin bahçesine 16 selvi ağacı dikildi
BurHOST

REKLAM ALANI
29.03.2022 15:01
8
A+
A-

Gümüşhane’nin en eski okullarından birisi olan Gümüşhane Lisesinin yeni binasının bahçesine tarihteki 16 büyük Türk devletini temsil eden selvi ağaçları dikildi.

Okulun bahçesinde oluşturulan alanın ortasına dikilen ve Türkiye’yi temsil eden ağacın etrafına tarihte kurulan 16 büyük Türk devletini temsilen ortalama ömrü 2 bin yıl olan selvi ağacı Vali Kamuran Taşbilek, eşi Sibel Taşbilek ve öğrenciler tarafından dikildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Okul Müdürü Fatih Demirel, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte ağaçları toprakla buluşturup can suyunu veren Vali Taşbilek, ağaçları öğrencilere emanet etti.

Fidan dikiminin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Taşbilek daha sonra okulun pansiyonuna giderek öğrencilerle birlikte yemek yedi. Eşiyle birlikte tabldotlarını alarak öğrencilerle sıraya giren Vali Taşbilek, öğrencilere ders ve sağlık durumları hakkında sorular sorarak sıkıntıları hakkında bilgiler aldı, hem öğrenim hem de günlük hayatlarında başarılı olmaları için öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Etkinlik sırasında bilek güreşinde dünya ikinciliği, üçüncülüğü ve Türkiye birinciliği bulunan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Zeliha Eryılmaz’a da hediyeler takdim edildi.

Eryılmaz’ın en son Eskişehir’de yapılan Türkiye şampiyonasında 18 yaş altı 45 kilogramda sol kolda Türkiye birincisi olduğunu ifade eden Vali Taşbilek, genç sporcuya başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.