BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9886
EURO
37,8641
ALTIN
2.823,14
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Konya’nın 4 ilçesinde vatandaşlara 20 bin adet ücretsiz fidan dağıtıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğünün sorumluluk alanında yer alan Beyşehir, Seydişehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde …

Konya’nın 4 ilçesinde vatandaşlara 20 bin adet ücretsiz fidan dağıtıldı
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 14:01
18
A+
A-

Konya’nın Beyşehir ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğünün sorumluluk alanında yer alan Beyşehir, Seydişehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde vatandaşlara toplam 20 bin adet ücretsiz orman fidanı ve farklı türlerde fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

21 Mart Dünya Ormancılık ve Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, Beyşehir, Derebucak, Seydişehir ve Hüyük İlçelerinde fidan dağıtımı ve dikimi faaliyetleri yürütülürken, okullarda ise ormancılık faaliyetleriyle ilgili eğitimler verildi. Beyşehir, Seydişehir, Derebucak ve Hüyük İlçelerinde vatandaşlara, oluşturulan dağıtım noktalarında karaçam, sedir ve zerdali türlerinden toplam 20 bin fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. Vatandaşlar, düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösterdi. Hüyük ilçesine bağlı Suludere Mahallesi’nde ise Şehit İsmail Şahin İlkokulu’nda öğrencilere ormancılık haftası ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Beyşehir Orman İşletme Müdürü Fırat Arıkan, orman işletme şefleri ve ilçe protokolü ile öğrencilerin katıldığı Beyşehir ilçesindeki fidan dikim faaliyetlerinde ise geleceği nefes olması maksadıyla leylak, mavi servi, zerdali türleri toprakla buluşturuldu.

REKLAM ALANI

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.