BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
27°C
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

MHP Ankara İl Başkanlığı devlet korumasındaki çocukları unutmadı

MHP Ankara İl Başkanlığı, MHP Pursaklar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde, “Çocuklar Gülerse, Dünya Güler” sloganıyla Aile ve Sosyal Politikalar …

MHP Ankara İl Başkanlığı devlet korumasındaki çocukları unutmadı
BurHOST

REKLAM ALANI
29.03.2022 10:23
5
A+
A-

MHP Ankara İl Başkanlığı, MHP Pursaklar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde, “Çocuklar Gülerse, Dünya Güler” sloganıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bünyesinde yer alan ve devlet koruması altındaki çocukların yaşadığı Pursaklar Sevgi Evleri’ndeki çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

MHP Ankara İl Başkanlığı’nca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bünyesinde yer alan ve devlet koruması altındaki çocukların yaşadığı Pursaklar Sevgi Evleri’ndeki çocuklar için bir etkinlik düzenledi. MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay çocuklarla yakından ilgilendi ve birlikte eğlendiler.

“Devletimizin koruması altındaki çocuklar için daha fazla çalışacağız”

Programda konuşan Turgay Baştuğ, devlet koruması altındaki çocukları asla yalnız bırakmayacaklarını kaydederek şunları söyledi.

“Hepimizin telaşı var. Acelesi var. Bitmek tükenmek bilmeyen hedefi var. Ama burada bir yerlerde unutmamamız gerekenler de var. Bu mana bütünlüğünde değerlendirdiğimizde, bugünün tüm anlamı ve önemi, programımızın adında belirtilmiştir. ‘Çocuklar gülerse, Dünya Güler.’ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin buyurduğu üzere: ‘Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür.’ Bu nedenledir ki, çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, aydınlık bakış açısına sahip, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi özümsemiş fertler olarak yetiştirilmeleri temel amacımızdır. Devletimizin koruması altındaki çocuklar için daha fazla çalışacağız, onlarla daha fazla vakit geçirip dertleriyle derlenip sevinçleriyle sevineceğiz.”

MHP Pursaklar İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen program, palyaço gösterisi, pasta kesimi ve Ankara’nın güçlü sesi Mustafa Taş’ın sahne performansıyla son buldu.

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.