BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Vatandaşlardan “Baş Belası” tiyatro oyununa yoğun ilgi

Bolu’da Tiyatro Festivali çerçevesinde düzenlenen “Baş Belası” isimli tiyatro gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Bolu Belediyesi …

Vatandaşlardan “Baş Belası” tiyatro oyununa yoğun ilgi
BurHOST

REKLAM ALANI
29.03.2022 16:11
7
A+
A-

Bolu’da Tiyatro Festivali çerçevesinde düzenlenen “Baş Belası” isimli tiyatro gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Festivali’nin 2’inci gününde oyunculuğunu Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten’in yaptığı “Baş Belası” adlı tiyatro gösterisi vatandaşlarla buluştu. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 600 kişinin izlediği tiyatro gösterisi, vatandaşların beğenisini topladı.

İki saat süren etkinlikte genç tiyatrocular Deveci, Fersoy ve İşiten, sahne performansları ile salonu hınca hınç dolduran vatandaşları kahkahaya boğdu. Bolululardan tam not alan gösterinin bitişiyle birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, sahneye çıkarak genç tiyatroculara çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

“Bolu sanata, tiyatroya hasret kalmış”

Sahnede kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, festivalin yoğun ilgi gördüğüne dikkat çekerek, “Görüyorum ki Bolu sanata, tiyatroya hasret kalmış. Bu eksikliği gidermek için daha çok sanatsal etkinliğe imza atacağız. Bu şehir sanatın her branşı ile buluşmaya devam edecek” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.