BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Yangın söndürme su tankerleri orman köylerine dağıtıldı

Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından orman yangınlarına ilk müdahalede kullanılmak üzere, 25 adet çok amaçlı su …

Yangın söndürme su tankerleri orman köylerine dağıtıldı
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 11:41
7
A+
A-

Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından orman yangınlarına ilk müdahalede kullanılmak üzere, 25 adet çok amaçlı su tankeri, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü aracılığıyla, Vali Ali İhsan Su tarafından törenle Aydıncık, Gülnar ve Silifke ilçelerindeki köy muhtarlıklarına teslim edildi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nün Silifke ilçesi Yeşilovacık Mahallesi’nde bulunan yangın ilk müdahale ekip binasında gerçekleştirilen törene, Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, belediye başkanları, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, ilçe protokol üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Ali İhsan Su, geçen yıl bölgede meydana gelen yangınlara değinerek, yapılan hasar tespit neticesinde tüm zararların karşılandığını söyledi.

Yangına ilk müdahalenin önemini belirterek konuşmasını sürdüren Vali Su, “Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda yangına ilk ve erken müdahale edebilmek için 25 tane su tankerini muhtarlarımıza teslim edeceğiz. Ülkemizde ve ilimizde yangınlar çıkmasını istemeyiz ancak herhangi bir olumsuzluk meydana geldiğinde de bu su tankerleri ile yangına müdahale edilerek, yangının büyümesi engellenecek. Bu yangın söndürme su tankerlerinin muhtarlıklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ile Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman’ın da birer konuşma yaptığı törende, su tankerlerinin kullanımına yönelik bilgilendirme yapıldı.

Bir buçuk ton kapasiteli 25 adet yangın söndürme su tankeri mahalle muhtarlarına Vali Ali İhsan Su tarafından teslim edildi.

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.