BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
27°C
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Yüksekovalı 40 öğrenci, İstanbul ve Çanakkale gezisine uğurlandı

Hakkari Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğünün organizasyonuyla 40 öğrenci, İstanbul ve Çanakkale gezisine gönderildi. İlçenin Cengiz Topel Caddesi …

Yüksekovalı 40 öğrenci, İstanbul ve Çanakkale gezisine uğurlandı
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 13:20
5
A+
A-

Hakkari Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğünün organizasyonuyla 40 öğrenci, İstanbul ve Çanakkale gezisine gönderildi.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan Yüksekova Polisevi’nde düzenlenen uğurlama programına Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Emniyet Müdürü Mete Salavat Pınar, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Birçok öğrenci ilk defa İstanbul ve Çanakkale’yi göreceklerini ifade ederek, organizasyonu yapan il ve ilçe emniyet müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Programda konuşan Yüksekova Kaymakamı Çimşit, 40 öğrencinin geziye katılacağını belirterek, “Bu gezi çerçevesinde hem İstanbul hem de Çanakkale var. Güzel bir proje, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Fatma Güvener adlı öğrenci ise geziden dolayı Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek, “Biz buradan 40 öğrenci gidiyoruz. Bugün çok mutluyum, ilk kez tarihi şehirlere gidiyoruz. Özellikle Çanakkale’yi çok merak ediyorum. Biz de birazdan uçakla İstanbul ve sonra Çanakkale’ye geçeceğiz. 4 gün 3 gece kalacağız, daha sonra tekrar Yüksekova’ya döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Öğretmen Merve Cengiz de çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, “Bünyesinde tarihi barındıran şehirlere gidiyoruz. Özellikle tarih kitaplarında yaşadıklarımızı şimdi de öğrencilerle canlı yaşayacağız. Bize bu imkânı sağlayan Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Tarihi yolculuk gezimizi bitirdikten sonra tekrar ilçeye döneceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.