BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9886
EURO
37,8641
ALTIN
2.823,14
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

ANFAŞ, Erzurum Tanıtım Günleri’nde 31 bin ziyaretçiyi ağırladı

Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri, sona erdi. ANFAŞ Expo Center’da 5 gün süren etkinlikte belediyeler dahil 42 katılımcı yer alırken, 31 bin …

ANFAŞ, Erzurum Tanıtım Günleri’nde 31 bin ziyaretçiyi ağırladı
BurHOST

REKLAM ALANI
28.03.2022 10:36
4
A+
A-

Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri, sona erdi. ANFAŞ Expo Center’da 5 gün süren etkinlikte belediyeler dahil 42 katılımcı yer alırken, 31 bin ziyaretçi Erzurum kültür ve ürünlerini tanıma fırsatı buldu.

Antalya Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin, düzenlediği ‘Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri’ etkinliği sona erdi. Antalya ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan ve fuar havasında geçen etkinlik, Erzurumlular ve Yörükleri buluşturdu. 5 gün süren tanıtım günlerinin ilk gününde sanatçı Sümer Ezgü sahne alırken, kapanışı Türk Halk Müziği sanatçısı Nurullah Akçayır yaptı.

“Amacımıza ulaştık”

Erzurumlular Dernek Başkanı Nehat Öztürk, amaçlarının Erzurum’u Antalya’da tanıtmak olduğunu belirterek, “Yörüklerle kaynaşmayı hedefledik ve amacımıza ulaştık. Antalya merkez ilçe ve Erzurum’dan gelen belediyelerle birlikte toplamda 42 stant kuruldu. Yörük ve Erzurumlular fuar havasında geçen etkinliğimize ilgi gösterdi. 31 bin ziyaretçiyi ağırladık. Erzurum’un yöresel ürünlerini ve kültürünü hem tanıttık, hem de hemşerilerimiz ve yörüklerimizi buluşturduk” dedi.

Etkinliğin son gününde sahne alan TRT sanatçısı Nurullah Akçayır sevilen türkülerini Erzurumlular ve yörükler için söyledi.

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.