BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,2822
EURO
37,2128
ALTIN
2.980,73
BIST
9.052,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Çameli’nde mahaller kozlarını filede paylaştı

Denizli Çameli ilçesine bağlı mahallelerden oluşan 10 takımın mücadele ettiği Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Kıyasıya yarışmanın …

Çameli’nde mahaller kozlarını filede paylaştı
BurHOST

REKLAM ALANI
30.03.2022 10:57
10
A+
A-

Denizli Çameli ilçesine bağlı mahallelerden oluşan 10 takımın mücadele ettiği Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Kıyasıya yarışmanın sürdüğü turnuvada il üçe giren takımların kupası ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında verilecek.

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediye Başkanlığı ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Çameli Kapalı Spor Salonunda başlayan turnuvada kurumlar ve ilçeye bağlı mahallelerden oluşan 10 takım mücadele etti. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı voleybol turnuvası 3 hafta boyunca 4 grupta, 10 takımın birbirinden çekişmeli müsabakalarıyla oynandı. Üç hafta boyunca heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmalarda Yeni Mahalle takımı diğer rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Yarışmaya birçok vatandaş ve ilçe yetkileri katıldı.

Kaymakam Kerem Yenigün ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçedeki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere her zaman destek verdiklerini belirterek, dostane ve çekişmeli bir atmosferde oynanan turnuvadaki tüm takımlara teşekkürlerini iletip takımları tebrik etti. Turnuva Madalya Töreni ve hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. İlk üçe giren takımlarının kupası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında verilecek.

REKLAM ALANI

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.