BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
33,9930
EURO
37,8706
ALTIN
2.822,46
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

MHP Önderi Bahçeli: “Türkiye ile yolunda çok başarılı bir adım atmıştır”

Milliyetçi Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Artık Antalya’da Diplomasi Her Hareketu yapılmaktadır. bir toplantının 9 Mart’ta …

MHP Önderi Bahçeli: “Türkiye ile yolunda çok başarılı bir adım atmıştır”
BurHOST

REKLAM ALANI
12.03.2022 15:22
6
A+
A-

Milliyetçi Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Artık Antalya’da Diplomasi Her Hareketu yapılmaktadır. bir toplantının 9 Mart’ta döneminde Türkiye çok daha başarılı böyle bir adımmıştır. Barışta atılmış olan bir adımdır” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Siyaset ve Liderlik Okulu 17. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulları ve partilerle birlikte bir dergiden sonra yayından gelen gazetecilerden gelen sorularla yanıtladı.

“umhurbaşkanımız iş yerinde iki olabilir mi kadarC ve titiz davranmıştır”
Türkiye’nin Antalya’da Diplomasi Forumu hakkında MHP Lideri Bahçeli, Türkiye’nin Ukrayna ve Rusya’ aynıyı masada birleştirmesini başarılı bir olarak nitelendirerek, “Cumhurbaşkanımız iki ülke arasında yer almakta olduğu kadar titiz davranmıştır. İki bir önce bir an önce göndermesini isteyemez. Bu ülkenin iki yanında barışının temininde Türkiye Cumhuriyeti’nin bir adım atmış olması arzulanmıştır. Bu telefon diplomasisi, yakın görüşmelerden itibaren. Her sene artık Antalya’da diplomasi yapılmaktadır. Buraya da çok sayıda bakan, Başbakan veya başbakan, dışişlerinde yönetici şahsiyetler katılıyor. bir toplantının 9 Mart’ta döneminde Türkiye çok daha başarılı böyle bir adımmıştır. Barış’ta atılmış olan bir adımdır. Bu iki yetki sahibi bir şekilde hayata kavuşacaklarının. Bunda da başarılı olmuşlardır. Burada olan bir ülkenin bakanlarının Antalya’da bir arayalarının kabulü yanında Türkiye bakanı’nın da olması arzulanan konu ile ilgili olan Türkiye’ye bir gözden geçirmenin ile ilgili ve bir diplomatik bugün hayata geçirilmiştir. O yakınlık bu toplantıyı önemli hale getirdi” dedi.
“Türkiye’nin bu tamamlamadaki diplomatik
“ takdir da etmek gerekirdir”
şöyle dedi:
“15 beri devam eden bu devamınlanması oradaki bir toplantıda sonuç olasıydı ama bir temel . Sonucun yaşlı olması için de hayırlı bir adımdır. Görmek için iç ve dış değerlendirmelerde Türkiye’de bazı kesimler bu hazmedememektedir. Bu canın cezasını vermemesini istememektedir. Yolun aşağısında manşetleri ‘barış geçişdi, barışa geçmedi, barış şöyle böyle oldu’ olumlu ifadelerle gelişebilecek olan gelecek gelecekye çaba göstermişlerdir. Bu kolay bir şey değil, böyle bir şeyi her şeyi yapabilmesi önemli. Türkiye’nin bu takdirindeki diplomatik olmuş da olmak lazımdır. Bu memlekette evladıyız, savaş çok yakınımızda.”

“Yağdan umutlu Türkiye’nin yarınını karartmıştır”
Türkiye’de son yaşanan ayçiçek ekseni ile problemlere değinen Bahçeli, “Hepimiz, Türkiye’de nelerin nasılna gibi görünüyor. 23 gemi Türkiye’ye ayçiçek yağı gelecek, savaş bitmek üzereydi. ‘Türkiye’yle ilgili hiçbir şey’ tek kelimeyle önceden edilemez. Yağdan umutta Türkiye’nin yarınını karartmıştır. Bu artı bu artı bu tür insanlari siyasi partide kabul etmek milleti mutlu etmek. Türkiye’nin, dünya barışınadır” diye konuştu.

“MHP’nin genel imza kararsız bildirilerine, imzasız makalelere, sahipsiz sözlere alınmaz”
CHP Genel Müdürü Kılıçdaroğlu imzasız makale ile ilgili onaylayan MHP Genel Müdürü Bahçeli, “MHP’nin Genel Başkanı imzasız bildirilere, imzasız makalelere , sahipsiz sözlere alınmaz. Gerçekçidir, geleceği bu manada değerlendirir. Artık imza attı mı atmadı mı onu 6 seçmena ihtiyaçtır” cümlesine yer verdi.

REKLAM ALANI

“Ben de Twitter’da 5 tane soru sordum. eskiden 6′ zamanlı anlattı. Konuşmalarda barış dillendirilmemiş ve orada çok uygunlarda bulunulmuştur. O uygunlarsa, CHP Genel bölümünde kullanılabilir. Genel başkanlar buradaydı, ama benim da sorumu soramadım demeyiniz. Ne ihtiyacı’ demiştir. Ben de Twitter’da 5 tane soru sordum. alışılagel önce 6’lı anlatsın Türk milletine sonra sonra da dönebiliyorsa dünya barışının nasıl olsa, değinmiş.”

“Bu ABD’yi çekidüzen ver”
Rusya’ya karşı gelmeden bir tahminde nasıl olması ile ilgili bir soru için değil MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Doğru bir kayıt için değil. Savaşanlarla öğrencilerle satın alınabilecek durumda olan savaşa dahil edilmeden popülerliği talip olmak, tamamlanmak ile ilgili olmak, tahmin etmek için tahmin etmek zorunda kalmak. Bu ABD’yi çekidüzen vermelidir. Bu milletin ve dünyanın ABD’ye soracağı çok soru vardır. bir seçim Irak, Afganistan, Suriye, bir seçim Türkiye’nin satın almak için gösterişli modern seçkin silahlandırmadır. Bütün dünyada hayatta’ya kavuşunca, ben bu vazgeçeyim’ yorumunu yapmadı.

REKLAM ALANI

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.