BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,4830
EURO
36,4966
ALTIN
2.945,68
BIST
9.031,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
9°C
Pazar Az Bulutlu
10°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
10°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Ortaca Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğrencilerinden yedi madalya

Ortaca Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğrencileri, 23-24 Mart’ta Fethiye’de “Gastro Fethiye Ulusal Gastronomi Festivali” çerçevesinde Şef …

Ortaca Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğrencilerinden yedi madalya
BurHOST

REKLAM ALANI
30.03.2022 14:46
12
A+
A-

Ortaca Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğrencileri, 23-24 Mart’ta Fethiye’de “Gastro Fethiye Ulusal Gastronomi Festivali” çerçevesinde Şef Mavi Derneği tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen üniversiteler arası yemek yarışmasında 6 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.

Yarışmaya, Ortaca Meslek Yüksekokulu aşçılık programından öğretim görevlileri Egem Zağralı Çakır ve Dr. Hacı Ahmet Çakır gözetiminde katılan öğrenciler üniversiteler arası ekip kategorisinde iki grup halinde yarıştı ve 6 altın madalya kazandı. Bireysel yöresel yemek kategorisinde yarışan bir öğrenci ise gümüş madalya kazandı.

Ortaca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Umut Avcı, öğrencilerinin yarışmada elde ettiği derecelerin kendilerini gururlandırdığını, öğrenci ve öğretim elemanlarını başarılarından dolayı kutladığını belirtti.

Prof. Dr. Umut AVCI, üniversite-sektör işbirliğinde öğrencilerin yarışmaya hazırlanması sürecinde kendilerine teknik destek sağlayan otel yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI

Aşçılık Programı öğretim görevlileri Egem Zağralı Çakır ve Dr. Hacı Ahmet Çakır ise, öğrencilere verdikleri eğitimin karşılığını ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül olarak almaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Yarışmada, Damla Bayram, Bahar Altun, Berat Kutlu, Baki Urlu, Hayat Özdemir, Betül Sıla üniversiteler arası ekip kategorisinde altın madalya, Keziban Koyun ise bireysel yöresel yemek kategorisinde gümüş madalya kazandı.

REKLAM ALANI

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.