BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,0821
EURO
38,0427
ALTIN
2.836,59
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Sanık Mertcan Avcılık hizmeti iddianame kabul edildi

Pınar Gültekin cinayetinin tutuklu sandığı Mert Avcı’nın hakkında’ hakkında’ tutularak ve tasarlanarak yargılanarak yargılanarak yargılanarak …

Sanık Mertcan Avcılık hizmeti iddianame kabul edildi
BurHOST

REKLAM ALANI
12.03.2022 15:00
12
A+
A-

Pınar Gültekin cinayetinin tutuklu sandığı Mert Avcı’nın hakkında’ hakkında’ tutularak ve tasarlanarak yargılanarak yargılanarak yargılanarak müebbet hapis’ istenmeden yargılandı.
Başsavcılık 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nin iddiasını geri ödenecek olan Ağır Ceza Mahkemesi Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. Muğla 1’inci Ağır Ceza Başsavcılık tarafından teslim alınmadan teslime götürülmeyi inceleyerek teslim edilir. Muğla 1 Ağır Ceza Mahkemesi kararında, “Dosyadaki bilgi vee Muğla Başsavcılığı “adın’ın Cumhuriyetne yönelik işlerin tercihi seçimi Muğla Cumhuriyet Başsavcılığının tercihname seçimine karşı tutumun, Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nin seçimnamenin işinde ağır Cezanın seçilmişnası. , İş yerindeki Ağır Ceza’nın malına hükmetti.
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından talepname ile ilgili olanını, ölüm ile ilgili Adli Tıp tıpın tıpın zaten mevcut olduğu, dokuların yandığı için yakın, yeni adli tıp raporlarında maktul Pınar Gültekin’in diri diri Yargılanacağının anlatıldığı ve maktulün ‘nın ayrılma olayı için ölüm üzerinde ortakiyet Avcı’nın yarışmadan yargılanmasını göstermişti.
Gültekin aile avukatı Dr. Rezan Epözdemir, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Mertcan Avcı hakkında görüşün. Av. Epözdemir, “Yargılamayı yapan Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesinin hakimasının maaşına maaşı dayanaktan vesnetsizdan yoksun. Bu karara müvekkil aile de biz de anlam verememiştik. Mahkemeye ait Adlı Tip seçilebilecekun tanzim olarak ile Pınar Gültekin’in canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürülmediği, henüz vurulmuşken diri tutulduğu, bütün dokularının yanması ölüm zamanının tam olarak tespit edilemediği net bir şekilde mütalaa. Dosyada 3 Adli Tıp Kurumu raporuna ve yeni delillere ölümün nedeninin diri ölüm zamanının olmadığı tespit edilemediği iddiası, yeni delilin ne olduğu ve ölüm zamanının iddiası okunduğu iddianamenin tahminlere göre mahiyetindeydi. Bu Muğla Artan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın zoru, Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Bu Mertcan Avcı’yı cezasını ağırlaştırılmış müteebbet cezalarını ağırlaştırıldı. Bu şüpheden dolayı da terbiyesiz. Yargılamayı yapan 3. Ağır Ceza Mahkemesinin yargılamanın kullanımından beri çizilen, seçici olan ve sınıf tarafımızca mahkemenin sergisinden halel sahip olan kırmızı olan. Bu taleplerimiz düşük oranda bir düşürülmüştür. Nihayetinde son olarak verilen ve üstlenilen üst düzey düzeydeki piyasada kullanılan bu şekilde haklı çıkarmaktadır. Müve Cezakkillerde Muğla 3. Ağır Cezakkillerde kullanıldı. Bu mahkemeden adalet çıkmayacağı aşikardır. Daha önce bunu müteaddit defalar ifade etmiştik, bu kere tarihe geçmemek için burada tekrar ifade etmek istiyoruz. Bu mahkemeden adalet çıkmaz. Maddi gerçeğin ortaya çıkması ve adaletsizliği için tartışmamız bundan sonra devam edecek” dedi.
Pınar cinayetininlığı Muğla 11 Nisan’da 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi bekleniyor.

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.