BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,2604
EURO
36,9874
ALTIN
3.030,71
BIST
8.848,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Turgutluspor’un çim sahaları bakıma alındı

TFF 2. Lig gruplarından Turgutluspor’un Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri’nde bulunan 4 çim alandan ikisi Turgutlu Belediyesi tarafından bakıma …

Turgutluspor’un çim sahaları bakıma alındı
BurHOST

REKLAM ALANI
12.03.2022 18:43
5
A+
A-

TFF 2. Lig gruplarından Turgutluspor’un Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri’nde bulunan 4 çim alandan ikisi Turgutlu Belediyesi tarafından bakıma alındı. Öbür 2 sahanın ise okul binası alınacağı öğrenildi.
Her vakit sporun ve atletin yanı sıra Turgutluspor’un da yanında olan Turgutlu Belediye Lideri Çetin Akın’ın haberleri, Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri’nde yer alan tarla alanları.

Yeri kaldırılan ağaç üretim ve tesviyeden ekimden akabinde yeni ekimi yapılacak.

REKLAM ALANI

Yenilenen yüzü ile Turgutlu’nun en büyük kıymeti olan Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri, yeniden Ege’nin en beğenilen spor tesisi olarak dikkat çekecek.

Lider Akın’a teşekkür etti
Turgutlu Belediye Lideri Çetin Akın’a teşekkür eden Turgutluspor Lideri Ahmet Daşkan, “Sporun ve atletin onun vakit yanında olan Belediye Liderimiz Çetin Akın, Ege’nin en büyük ve en beğenilen tesislerinden biri Irlamaz Vadisi Spor Tesisleri’nde bulunan 4 adet çim alanımızdan 2’sinin donanıma ön ayak oldu.


REKLAM ALANI

İki artık tesislerimize bakım çalışmaları, dönem sonunda da kalan iki alanımız ısıtıcına alınacak. şahsım, idare suram ve kulübüm benim için teşekkür ediyorum.

Her şey Turgutluspor için.” dedi.

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.