BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
34,0848
EURO
38,0749
ALTIN
2.842,47
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
İlan Verme Sitesi
Reklam

Xiaomi Watch S1 Active’in lansman tarihi açıklandı

Akıllı telefon pazarında olduğu gibi akıllı saat tarafında da başarı elde eden Xiaomi yeni akıllı saat modelini tanıtmaya hazırlanıyor …

Xiaomi Watch S1 Active’in lansman tarihi açıklandı
BurHOST

REKLAM ALANI
13.03.2022 17:23
8
A+
A-

Akıllı telefon pazarında olduğu gibi akıllı saat tarafında da başarı elde eden Xiaomi yeni akıllı saat modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Xiaomi Watch S1 modeli ile karşımıza çıkan Xiaomi, şimdi aynı modelin farklı bir versiyonu olan Xiaomi Watch S1 Active‘i tanıtmaya hazırlanıyor. İşte Watch S1 Active’in lansman tarihi.

Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’nun Avrupa fiyatları kesinleşti

1 hf. önce eklendi
REKLAM ALANI

Xiaomi Watch S1 Active 15 Mart’ta tanıtılacak

REKLAM ALANI

Xiaomi‘nin yeni akıllı saat modeli Xiaomi Watch S1 Active için tarih verildi. Bugün cihazın lansman tarihini açıklayan Xiaomi, Xiaomi 12’nin de tanıtılacağı etkinliği işeret etti. 15 Mart’ta tüm özellikleri ile karşımıza çıkacak olan Xiaomi Watch S1 Active şimdilik pek fazla detay vermiyor. Ancak söylentiler cihazın 1,43 inç büyüklüğünde bir ekranla geleceğini söylüyor. Görseller ise kayış renklerinin beyaz mavi ve siyah olarak belirlendiğini ortaya koyuyor.

Ek olarak iddialara göre Xiaomi Watch S1 Active‘in 50 metreye kadar su geçirmeyeceğini, 117 farklı spor desteği sunduğunu, 12 gün pil ömrü sunacağını ve NFC ile geleceğini söyleniyor. Fiyatının ise 199 Euro olması bekleniyor.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Giyilebilir Teknolojiler Haberleri
  • Xiaomi Watch S1 Active’in lansman tarihi açıklandı
Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.